Numa wave blue 300

Här kan du köpa premiumversionen av numas app. Följ stegen för att genomföra ditt köp och aktivera/använd sedan premium i numa appen på din telefon eller läsplatta.

Frågor eller funderingar?

Välj din prenumerationstyp och klicka på abonnera/ starta provperiod. Därefter kan du fylla i din kod på checkout sidan. Om din kod inte fungerar, eller om du har något annat problem, kontakta oss på hej@numa.se så hjälper vi dig!

Har du inte fyllt i “User ID” när du genomfört betalningen, så kan det ta upp till 48 timmar innan premium aktiveras. Om det har gått längre tid eller om du har några andra frågor, så är du alltid välkommen att kontakta oss på hej@numa.se

Om du inte har fått tillräckliga instruktioner från din friskvådsportal, eller om du tror att något har gått fel på vägen, så är du välkommen att kontakta oss på hej@numa.se, så löser vi det så snart vi kan!

Absolut! Vi säljer vår premiumtjänst i App Store och Play Store via numa appen också! 

Länk till ny säljsida? Idé: en sida med samma länkar till videos som på köpskärmen i appen. Med beskrivning om varje kurs/ serie som man köper. Inspo på trello.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

I vår kundportal kan du hantera betalningsmetod, prenumerationstyp, kunduppifter, samt hitta kvitto för dina tidigare köp.

Numa wave surface 500
Numa wave surface 500

Numa är en app som som fokuserar på din hälsa och återhämtning efter graviditet och förlossning.
Surfar du från dator kan du skanna QR-koden ovan med kameran i din telefon för att ladda ner appen.

Numa wave shapes
Numa - graviditet och inför förlossning
Numa wave shapes
Numa - graviditet och inför förlossning